1 Nisan 2010 Perşembe

Kozmetikte Yeni Yıldızı MOLİVA'dan Süper Kampanya



KOZMETİKTE YENİ YILDIZ MOLİVASaç Dökülmesi, Yeni Saç Oluşumu, Beyaz Saç Problemi, Şampuan, Güneş Kremi, İstenmeyen Tüler, Kepek Problemine karşı BİTKİSEL MOLİVA ÜRÜNLERİ,Kişisel zevklere, farklılıklara saygı duymaktadır. Sağlıklı, güvenilir, etkin, kaliteli ürünlerle, yenilik takipçisi olarak hizmet vermekteyiz.AMACIMIZ MÜKEMMELLİKTİR...Amerika,Fransa,Belçika,İngiltere,Hollanda,İtalya'dan sonra Türkiye'de 100% Bitkisel ürünlerle erkek kadın her yaş grubuna sağlıklı çözümler.

MOLİVA GRAY AWAYBeyaz saç problemi yaşayan kişilere yönelik bir üründür.Boya değildir,içerdiği özel förmül sayesinde,hücrelerde biriken hidrojen peroksit oranının en aza indirerek melanin sentezinin güçlendirip saça rengini veren pigmentlerin arttılrılmasına ve böylece beyazlaşmış saçların kademeli olarak doğal görünümlü rengine kavuşmasına yardımcı olur.

MOLİVA NATURAL HAİR LOSS TREATMENT Moliva Natural Hair Loss Treatment; saç dökülmesi sorunu yaşayan ve yeni saç oluşumunu desteklemek isteyenkişilere yönelik bitkisel bir üründür.Moliva Natural Hair Loss Treatment,içeriği özel förmül sayesinde saç hücrelerini ve saç köklerinindeki hücrelerin ölmesini engeller.

MOLİVA HAİR SHAMPOOBeyaz saç oluşumunu önlemek için geliştirilmiş ve saçlı derinin ve kıl köklerinin sağlıklı kalabilmeleri için geliştirilmiş bitkisel şampuandır.Deterjan,yumuşatıcı,deri ve cildi yakıcı alkoller,zararlı kimyasal maddeler içermez.Kepek oluşumunu önler.Erkek kadınsaç beyazlanmasını önlemek isteyen herkes güvenle kullanabilir.

MOLİVA REVENTİN ANTİ_AGİNG SHAMPOOSaç dökülmesi,kepek sorunu olan kişiler için ve saçlı derinin ve kıl köklerinin sağlıklı kalabilmeleri için geliştirilmiş bitkisel şampuandır.Deterjan,yumuşatıcı,deri ve cildi yakıcı alkoller,zararlı kimyasal maddeler içermez.Kepek oluşumunu önler.Saç büyümesinde etkili vitaminler,mineraller,bitkiler ve bitki exkractları içerir.

MOLİVA EYELASH ENCHANCEMENT SERUMDökülmüş kirpik köklerindeki hücreleri besler ve yeni kirpiklerin çıkmasını sağlar.Kirpiklerin uzamasını,çoğalmasında etkilidir.Kirpikler istenilen kıvama geldiğinde kullanıma devam edebiir.Kirpiklerin dolgun ve belirginleştirir.Göze veya cilde yan etkisi yoktur.

MOLİVA HAİR REDUCİNGİstenmeyen tüylerden,deriye zarar vermeden kurtulmanın doğal yolu.Aktif bileşenler sayesinde kıl föliküllerinin büyüme evrelerini geciktirir.Cildin pH değerlini korurken cildin yumuşaklığını artırmaya yardımcı olur.Bitki yağları,vitaminlerle cildi nemlendirir ve yatıştırır.

MOLİVA SUN LOTİONGüneş ışınlarına bitkisel koruyucu.Kalıcı bir bronzluk sağlar,cildinizi nemlendirir.Bronzluğun süresi uzatır ve ışıldayan sağlıklı bir görünüm verir.UVA/UVB filtre sistemi ile güneş yanığına,erken cilt yaşlanmasına karşı koruyucudur.Suya dayanıklıdır.İçeriğindeki E vitamini cildi serbest radikallere karşı korur.



yine güzel bir jasminnn kampanyası daha,
detaylar içinnn
ürünleri inceledim hepsi birbirinden yararlı
MOLİVA NATURAL HAİR LOSS TREATMENT saç dökülmelerine karşı bu ürünü
beğendimm

31 Mart 2010 Çarşamba

jojikmoda yarışması

Evet..Teknolojinin Modası gerçekleştirilen yarışmamız bugün başlıyor.Yarışmaya katılan 1 ve her 100 istediği duvar stickerı hediye edilecek.Bu güzel ürünü kazanmak için yapmanız gerekenler;1-Teknolojinin Modasına üye olmak
2-Dekoratif stickerlar bölümünde bir şifreniz olacak.Size bu şifreniz , bir tane duvar stickerının ürün detayı bölümünde TEKNOMODA yazısıyla karşılaşacaksınız.İşte Teknomoda yazısını buluduğunuz stickerını bana Mail yoluyla bildireceksiniz.
3-Blog sahibi olan arkadaşlar sitelerinde bu yarışmayı duyurmaları*Bir yazı halinde olabilir.Konu olmasının önemi yok.Sadece daha çok katılımın olmasını istiyorum.Linkini bana göndermenize gerek yok bunu rica olarak sayın:)Mail adresimi veriyorum: jojikteknomoda@hotmail.com

http://jojikmoda.blogspot.com/2010/03/yarsma-baslasn.html

30 Mart 2010 Salı

denizmutfakta dan en güzel banyo hediyeleri




işte bu güzel hediyeler için yapmanız gerekenlerrr
Katılım Şartlarıİzleyicim Olmanız (blogu olanlar isterlerse bloglarında yer verebilir)
bu da diğer blogum onuda izlerseniz çok sevinirim
http://orguvehobievi.blogspot.com/
http://www.hediyevar.com/asp/index.asphediyevar.com sitesini ziyaret etmeniz üye olmanızve katıldığınıza dair yorum yapmanız