13 Mart 2010 Cumartesi

eksiği bul soğutucu kazan



vuralca.com eksiğini bul soğutucu kazan


detaylar için...


www.vuralca.com

bu hediyeleri kazanmak istemez misiniz






bu güzel hediyeler içinn adresssss

11 Mart 2010 Perşembe

kingden yeni bir kampanya daha










KİNG TAKİPÇİLERİNE MÜJDE... DÜZENLEDİĞİMİZ İLK YARIŞMAMIZA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİYE TEŞEKKÜRLER. BİLDİĞİNİZ GİBİ KİNG'TEN THUNDERBİRD SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KAZANAN YARIŞMACIMIZ NEŞE KILAVUZ OLMUŞTUR. KİNG EV ALETLERİ BU DEFA DA SİZLERE YENİ BİR YARIŞMA DÜZENLİYOR.YENİ YARIŞMAMIZ 11-18 Mart 2010 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ OLACAKTIR! Blog üyelerine çekilişsiz, kurasız sürpriz hediyeler veriyor. Bayanların yanısıra bayların da katılabileceği bu yarışma bugüne kadar yapılan yarışmalara hiç benzemiyor. Kingdünyası.blogspot.com adresine üye olacak bir kişiye çekilişsiz ve kurasız Thunderbird Otomatik Döner Fırçalı Saç Kurutma Makinesi hediye... 1600-1800W’luk ısınma gücü, iki yöne otomatik dönen şekillendirici fırçası, serin hava ayarı, 3 ısı ve 2 hız ayarı bulunan Thunderbird’a ücretsiz sahip olmak için King blog’unu ziyaret etmeyi unutmayın.King Dünyası’na adım atar atmaz şans kapısını aralayacak olan üyeler arasına sizler de katılın.Hemen üye olun, hediyenizi kaçırmayın!Kazananlar http://kingdunyasi.blogspot.com adresinde açıklanacaktır...Çok kısaca yapılması gerekenler: 1.http://kingdunyasi.blogspot.com adresinde yer alan blogumuza izleyici olmak.2.Blog sayfanızda kampanyamızı duyurmak.3.www.king.com.tr'de yer alan King Ladies Club'a üye olmak3.Üye olduktan sonra Ad, Soyad, Adres, Yaş, Meslek, E- Mail, Medeni Durum ve Gsm bilgilerinizi tam olarak doldurup kingdunyasi@gmail.com adresine yollamak. YENİ YARIŞMACILARI BEKLİYORUZ..

10 Mart 2010 Çarşamba

bu güzel hediye için yapmanız gerekenlerr


Nede Güzel söylemişler....ZAMAN BEDAVADIR AMA PAHA BİÇİMEZSİNİZ.KULLANABİLİR AMA SAHİP OLAMAZSINIZ.HARCAYABİLİR AMA SAKLAYAMAZSINIZ.BİRKEZ KAYBETTİNİZMİ ,BİRDAHA GERİ ALAMAZSINIZ.K'lock eşsiz el yapımı tasarımlarıyla zamanınızı şenlendiriyor...vee yukarıda gördüğünüz ahşap üzerine baskılı hoş tasarımlı saati çekilişle 1 izleyicime hediye etmek istiyor...Sizde bu eşsiz tasarıma sahip olmak isterseniz yapmanız gerekenler çok kolay .
Bloğumun izleyicisi olmak** http://www.klock.com.tr/tr/default.aspx üye olmak** Üye olduğunuz (Kullanıcı adınızı)ve(Adınızı Soyadınızı) yorumda yazmak** bloğunuzda yayınlamak olmayanlarda çekilişe dahil edilecektir*ÜYE OLUNAN KULLANICI ADIve Ad Soyad belırtilmeyen yorumlar silinicektir.

çantamın içindeki süper hediyeleri kazanmak içinnnn


bir güzel blog daha keşfettim stil direktörü sayesinde başlamış blogda yazılarına ve çantamıniçinden blogu çıkmış ortaya
iyide olmuş şimdi de güzel hediyeler vermek için bir kampanya başlatmış
bu müthiş hediyelerin sizin olması çok kolayy
hediyeler
1. Sally Hansen- Celeb City2. Sally Hansen- Lightening3. Sally Hansen- Sonic Bloom4. Sally HAnsen- Lite5. Claires's Mood- calm,wild 6. Claire's Mood- Fabulous,Funky7. OPI- Koala Berry (cok guzel bir fusya tonu)8. OPI- Hot &Spicy9. OPI- Over The Taupe10. OPI- Gargantuan Green Grape11. OPI- Comet Loves Cupit12. OPI- Jade is the new black13. China Glaze- Emerald Sparkle
Konad- Stamping Nail Art kit ve m21, m26 ve m07 nolu plateler,
Forever21... Bu senenin modasi denizci temasi olunca biz de o tarz seyler sectik. Capali kolye, 3lu kupe ve yuzukler
OPI in Alice in Wonderland koleksiyonun mini seti
ayrıntılar için burdan lütfenn

mozaik accessorize den hediyeler












Resimdeki hediyelerden biri sizin olabilir :) Sitemizde daha neler neler var...Yüzük,kolye,bilezik,bileklik,kemer,ev dekorasyon ürünleri.Binlerce çeşit ve kaliteyi sizlerle buluşturuyoruz.Süslü kitap ayraçlarımız bile var :) ****Ürün gamımız 109 kategoride 3320 üründür.***** Evetttt bu hediyelere sahip olacak iki şanslı kişi arıyorum.Yarışmamıza katılım çok basit.






yonca ve denizden kadınlar günü hediyesii

3 kişi Yonca Gıda Hediye Pakedine sahip olucak*Yapmanız Gereken *Pazar Gece 24:00 kadar*Blogumun izleyicisi olmak(istiyen blogundada yer verebilir mecbur değil:) )* katıldığınıza dair yorum yapmak pazartesi sabah çekiliş sonucu blogumda açıklanacaktır teşekkürler yoncamıza:)

ayrıntılarr
http://denizmutfakta.blogspot.com/2010/03/yonca-gida-hediye-cekilisim.html

bu güzel hediyelere sahip olmak içinnn










bu güzel hediyelere sahip olmak istemez misiniz

* www.promosyonal.com a üye oluyoruz * bloğumuz ve facebook adresimiz varsa mutlaka bu kampanyadan bashedip postunu buraya yorum olarak bırakıyoruz. * bloğu olmayan arkadaşlarımızda elbette katılabilirler. * bu blogu izlemeye alıp blogta bulunan diğer 3 kampanyaya katılıyoruzKAMPANYAMIZ 10 GÜN SÜRECEK 19 MARTTA SONUÇLAR AÇIKLANACAKTIR. FAİKA SAKKAOĞLU'NA DESTEĞİNDEN VE KATKILARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ....

detaylı bilgi ,içinnn burdannnn

9 Mart 2010 Salı

gizli kodu bul stickeri kazan








Sizlere dekorasyonda son moda tasarımları tanıtmaya devam ediyorum. Birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı http://www.teknolojininmodasi.com/ adresine mutlaka göz atmanızı öneririm.Laptop Sticker, İphone Sticker, Dekoratif Sticker, Dekoratif Ayna ve Dekoratif Saat Çeşitlerinin yer aldığı sitedeki tasarımlara bayılacaksınız.
ayrıntılar içinnn

8 Mart 2010 Pazartesi

gugda oyunları kazanmak istemez misinizz






bu güzel oyunları kazanmak istersenizzzz
Yukarıda görmüş olduğunuz oyunlar kampanyamıza katılan arkadaşlardan 3 kişiye istedikleri oyunu armağan etmek istedik.Kampanyamıza katılmak isteyenlerden ufak birkaç işlemi yerine getirmelerini isteyeceğim.1- Blogumu izlemeniz ve bu kampanyayı blogu olanların bloklarında duyurması2- İsim-Soyisim yazarak konunun altına yorum bırakmanız. (isim soyisim yazmayan arkadaşlar çekilişe dahil edilemeyecektir)3- Gugda Oyun Facebook sayfasının hayranı olmasıKampanya Başlangıç : 08.03.2010Kampanya Bİtiş: 18.03.2010