4 Şubat 2010 Perşembe

berdilelin sevgililer günü kampanyası







harika bir hediye çok beğendimmmmmm... ayrıntılar burda:)


Resimde gördüğünüz dekoratif aynalar çok güzel değil mi?
Peki buna sahip olup, evinizin güzelliğine güzellik katmak istemez misiniz?
Veya sevgilinize yada eşinize bu aynaları hediye etmek?
Cevabınız evet ise yapmanız gereken şey çok basit;
Bunun için öncelikle bu kez
*http://www.dekoratifduvarsticker.com/ sitesine mutlaka ve mutlaka üye olmanız şartı vardır. Önceki kampanyada belirtilen siteye üye olmadığı halde üye olduğunu yazan arkadaşlar tesbit edilmiştir. Bu şekilde katılım yapan arkadaşların hakları elinden alınacak ve çekilişte kazansa bile hediyesi kendisine gönderilmeyecektir.Lütfen bu kez tüm şartları yerine getirdikten sonra yorum bırakalım önemle rica ediyorum...
*Sonra izleyicim değilseniz izleyicim olmanız...
* Varsa blogunuzda kampanyamdan bahsetmeniz
*Ve bu konunun altına şartları yerine getirdiğinize dair yorum bırakıp üye olduğunuz kullanıcı adını belirtmeniz...
hepsi bu kadar...
Çekiliş 14 Şubat Sevgililer Günü' nde yine Random.org üzerinden yapılacak ve burada duyurulacaktır.
Katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim...
ÖNEMLİ NOT: Daha önceki kampanyada http://www.dekoratifaynalar.com/ sitesine üye olmuştunuz arkadaşlar lütfen dikkatli olun bu kez katılım hakkı kazanmak için http://www.dekoratifduvarsticker.com/ sitesine üye olacaksınız.
Kullanıcı adı yazmayanlarında yorumlarını yaynlayamayacağım malesef bilginiz olsun...


http://berdilel-hertelden.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

stargibisin

http://www.stargibisin.com/


olmak istediğin kişinin saçını kendine uyarla ve harika hediyeler kazannn

kadınlar serseri severrrr

KADINLAR SERSERİ SEVER Neden hep iyi biri olmadığını bildiğimiz kişiler bizi çeker.Biliriz bize uygun değildir.Kadınlık içgüdüsü ile sezeriz.Ama bize uygun olmadığını bilmek "Onu" daha da cazip hale getirir.Oysa onlar içimizin var olduğunu bile bilmediğimiz yerlerimizi acıtırlar.Bazen inancımızın belkemiğine odunla vururlar.Beynimize mayınlar döşerler, sonra da o mayınların üstünde zıplarlar.Ne zaman, nerede, beynimizin hangi köşesinde mayının patlayacağını bilmeden her an acı çekme korkusuna rağmen garip bir şekilde severiz.Ruhları serseridir.Vedasız gidendir.Modern deyimiyle karizmatiktir.Aramaz, sormaz, fazla ilgi göstermez.Gizemlidir.Olur olmaz nedenlerle kavga çıkarandır.Anlaşılmaz biçimde gelip geçici olanlardır ama bizde en uzun kalandır.Kalp çarpıntısı, boğaz düğümlenmesi yarattıkları en büyük etkilerdir.Dünyayı başımıza bile yıksalar, en ufak bir iyi davranışı ile gönlümüzü almasına izin verdiklerimizdir.Onlarla aşk oyunu oynamayı severiz.Çünkü heyecanlıdır…İçinden ne çıkacağını bilmediğiniz hediye paketi gibidir.Onlarla her aşkın bir hikayesi ama her ayrılığın bir acısı vardır.Ya yollarımıza gül dökenler.İyi adam profilleri.Ama onlar profilden kaybeder.Kibardır. Değer verir, saygı duyar, empati yapar, kapı açar. Zor günümüzde yanımızda olmak için can atar.Ama biz nedense onları kardeşimiz gibi görür bunu da bahane ederiz. Yani hoşlanmıyoruzdur, çünkü elde var birdir.Sıkıcıdır ama iyidir ve güvenilir.Bunu bana doğrudan söyleyebilirsin ruhuna hiç kapılmayın çünkü biz kadınlar bu tarz bir söylemin daha kırıcı olduğunu düşünürüz. Nedense!!!Kadınlar “Sen çok iyi bir insansın” der, adamı ezer geçer.Peşinden koşanları değil, kendini ağırdan satanları tercih eder.Ama böylesi seçimlerin sonunda genelde hep kaybeder!!!Dip not: Ben de karizma severim ama karizma erkeğin dışında değil içinde derim.

yeni she nin rengini sen seç

Yeni She'nin rengini sen seç !Merhaba dilek ,She'nin yeni ürününün rengini seçmek için hazırladığımız ankete katılan ilk 200 site üyemize She Roll-on hediye ediyoruz. Ankete katılmak için lütfen


http://www.surveymonkey.com/s/26YPFLD

el emeği göz nuru bir 14 şubat hediyesi..



14 şubatın anlamlı hediyelerinden biri yeldadan.. hemde eel emeği göz nuru



http://yelda.pasaj.com/
buda yeldanın ürünleri göz atmayı unutmayın...


ayrıntılar burdan:)




Sevgililer günü yaklaşıyor ve sizlere bir hediyem var.
Daha önce birçok arkadaşım bayram ve yılbaşı hediyeleri dağıttı blogundan
banada sevgililer günü yaklaşırken vermek kısmet oldu.
Bu Cuma akşamına kadar vaktiniz var.

edecek. 6 Şubat günü çekiliş yapılacak, 7 Şubat günü kazananı bildireceğim.
Çekilişe katılmak için kuralları benden iyi biliyorsunuzdur
* İzleyicim olmanız,
* Blogunuzda HEDİYE ÇEKİLİŞİMDEN ve bana ait olan yelda.pasaj.com'dan bahsetmeniz.
* Blogunuzda yayınladığınız duyuruyu bu konunun altına yorum olarak belirtmeniz ,
* Blog sahibi değilseniz ADSIZ yorumlar kabul edilmeyecek

http://yldoz.blogspot.com/2010/02/hediyem-var-cam-sakz-coban-armagan.html

2 Şubat 2010 Salı

beklenen yarışmaa işte burdaaa


Chochili Ev Terlikleri *Geri Dönüşüm :

Terliklerimiz ,çevreye % 100 duyarlı ve geri dönüşümlüdür.

*Yıkanabilir: Çamaşır makinesinde yıkanabilir,hijyeniktir.*

Hafif: Ayağınızda olduğunu bile farketmezsiniz :)

*Şık: Rengarenk seçenekleriyle çok şeker ve yumuşaklar.


Terliklerimize ulaşmak için TGARDaha önce birkaç arkadaşıma fikirlerini merak edip hediye olarak yolladığım chochili ev terlikleri hakkında birsürü mail aldım...Beğenmenize çok sevindim ve verdiğiniz fikirlerle gerçekten yeni modeller üzerinde çalışmaya başladık...Şimdi hediye yollayamadığım diğer blog arkadaşlarımla bir yarışma yapmaya karar verdim...



*****Blogunuzda chocili ev terliklerini tanıtıp bize yeni birkaç fikir verirseniz ve linkinizi bana Mail olarak atarsanız, HER 10 KİŞİDEN 1 KİŞİYE chochili ev terliği hediye edeceğiz...******kazanmanız halinde size mail atılacak ve istediğiniz model sorulacaktır :)(10 şubata kadar vaktiniz var...)



BU GÜZEL HEDİYELERE SAHİP OLMAK İÇİNNNNN








Hediye'ye Klik
Uzun zamandır planladığım, yaşamdan, teknolojiden, medyadan, makyaj ve bakıma kadar hemen herşeyi yazacağım yeppyeni bloguma hediyelerimle başlamak istedim..Böylece daha çok Blogger'la daha kısa sürede tanışacağız. Takipte olacağız, takip edeceğiz. İşte bu yüzden bu iki minik hediyemi veriyorum size:
Flormar'ın rengarenk beşli far seti
bu fardan önce kendim kullandım, yorumlarımı burada yayınladım; sonra bir tane de hediye aldım klikdedim için. Uzun lafın kısası sürüm ve kalitesinden çok memnun kaldım.
Hollanda'dan aldığım GiftedGirls Lipstick seti

2 kişiyi mutlu edecek bu şirinlikleri kazanmak için hepimizin bildiği hediye kurallarını yazalım:@İzleyicim olun ve hemen bu POST'a bir yorumcuk yazın.@Dilerseniz blogunuzda hediyelerden bahsedin @Blogunuz yoksa izleyicim olarak yorumcuk bırakın: "Kazanmak isterim de isterim" gibi.. Katılmak için son gün: 8 Şubat , çekiliş random.org'da olup, sonuçları 10 Şubat sabahı burada bulabilirsiniz

1 Şubat 2010 Pazartesi

Tugba's Atelier & Sevgililer Gününe Özel Kampanyası


Size özel süper tasarımlar... Sadece sizde olsun bir eşi daha olmasın diyorsanız en güzel adres burası...
Bir kıyafet giyeceksiniz fakat ona uygun bir taç bulamadınız... Sipariş alıyorummmmm....
Taç, Toka, Broş tasarım aksesuarlar...


Tüm ürünler benim tarafımdan yapılmaktadır (Tugba T.)






Sevgililer gününe özel ücretsiz kargo kampanyası başlattım!!! Ücretsiz kargo kampanyası ptt kargo ile gönderilmektedir Vitrin ürünlerim Stoklu ürünlerimdir arkadaşlar:) Arkadaşlarr elimde bi haftadan fazla kalan ürünlerin fiyatlarını düşürdüm maksat sirkilasyon olsun mutlaka tüm stoklu ürünlerime bakınnn bu indirimden yararlanın.