4 Mart 2010 Perşembe

kadınlar gününe özel güzel hediyelerrr



Kadınlar gününe özel, ben de katılmak istedim bu kampanya'ya :)İşte hediyeler ve katılım şartları !1- Bloglarımın izleyicisi olmanız (Profil sayfamda hepsi var.Her bloguma izleyici olduğunuzda, çekiliş hakkınız artacaktır !)2- Blogunuzda kampanyadan bahsetmeniz ! 3- Yayınladığınız kampanyanın linki ile birlikte, bu kampanyaya bağlı yorum bırakmanız !GEREKMEKTEDİR !!!


ayrıntılar için burdan lütfennn

http://ecenurdulger.blogspot.com/2010/03/hediyelesme.html

bonny fooddan hediyemiz varmışş





Bonny; “güzel, sağlıklı, iyi, hoş” demektir.
İdealimiz; sunduğumuz “food” yani yenebilir ürünlerimizi, “bonny” yani keyifli ve görsel bir şekilde sizlere sunmaktır. Bonnyfood olarak; sevdiklerinize hediye olarak göndermek isteyebileceğiniz lezzetli çiçekler üretiyoruz. Kek Çiçekleri, Çikolatalı Meyve Çiçekleri, Kurabiye Çiçekleri, Çikolata Şeker Çiçekleri ve Çikolata süslü Çilek Çiçekleri gibi leziz ürünleri dostlarınıza, iş arkadaşlarınıza, ailenize ve tüm sevdiklerinize hoş ve farklı hediyeler olarak gönderebilir; hem akılda hem de ağızda değişik tatlar bırakabilirsiniz.
Bonnyfood markası nasıl oluştuKlasik hediyeler veya "sade bir çiçek" gönderme anlayışı, yurtdışında olduğu gibi artık ülkemizde de yavaş yavaş değişiyor. Çiçekten vazgeçemiyoruz ama aynı zamanda farklı türde bir hediye de sunmak istiyoruz. İşte Bonnyfood bu anlayıştan hareketle doğdu. Artık Bonnyfood Lezzet Çiçekleri ile sevdiklerinize hem "çiçek görselliği" hem de lezzetli ve keyifli tatlar hediye ederek fark yaratabilir; böylece haklı ve övgü dolu teşekkürler alabilirsiniz. Bonnyfood markası bir TechoPlus A.Ş. girişimi olup, geçmişte internet girişimleri konusunda birçok deneyimi olan Hamit Kekeç ve Didem Güney Alsoy tarafından 17 Ekim 2008 tarihinde hayata geçirilmiştir.
ayrıntılarrrrrrrr

2 Mart 2010 Salı

adavapuru ve hediyevardan güzel hediyeler






Evet arkadaşlar yeni bir kampanya ile tekrar karşınızdayım öncelikle bloguma katkılarından dolayı siz degerli arkadaşlarıma sonra da blogumun izleyicisi arkadaşlarıma hediyesini sunan sponsorlarıma teşekkür ediyorum.Gelelim kampanyamıza hepinizin de hatırlayacagı üzere bizlere magnet gönderisi ile tanıdık firmamızı hepimize hediyeyi hatırlattı :)Evet katılım şartlarımız ve hediyemize gelince!Öncelikle http://kampanyatakipcileriyiz.blogspot.com/2010/02/ izleyicisi olmanız,blogunuzda duyurmanız,http://www.hediyevar.com/asp/customer.asp?AccessMode=1 üye olmanızüye olduktan sonra en az 1 ürüne yorum yazmanız ve yorumunuzu benim bloguma bu posttun altına isim ve soyisim ile kopy yapmanızdır.Eee tabi hediyesiz olmaz degilmi hediyemiz isehttp://www.hediyevar.com/asp/listgroup.asp?group=KB_CG7500 bu linkteki setlerden 19,90tl olanlardan istediginizi seçme şansı tanıyor firmamız.Kampanyamız 3 Mart 2010da bitiyor olup 4 Martta kazanan kişi blogumda duyurulacaktır.Beni izlediginiz için teşekkürler.Ürünler ile ilgili bilgi almak için http://www.thecharminggift.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz

kadınlar gününe özel DEMİRSOYLAR kampanyası








BU İKİ GÜZEL GÜMÜŞ YÜZÜĞÜ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE YAPACAĞIMIZ ÇEKİLİŞLE 2 İZLEYİCİMİZE HEDİYE EDECEĞİZ. BİR İZLEYİCİMİZ YAKUT VE ZÜMRÜT GÖRÜNÜMLÜ HARİKA TAŞLARLA BEZELİ YÜZÜĞÜ KAZANACAK DİĞERİ DE MEŞHUR BİHTER YÜZÜĞÜN SAHİBİ OLACAK. ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN ;1- İZLEYİCİMİZ OLMANIZ2- BLOG'UNUZDA ÇEKİLİŞTEN BAHSETMENİZ3- BU ENTRY E YORUM YAZMANIZ GEREKMEKTEDİR.YORUMLARINIZI 8 MART GECESİ 24:00 E KADAR BEKLİYORUZ.


avola güzellik ve kadınlar günü hediyeleriii







güzel bir kampanya daha yapmanız gerekenler

Bu güzel hediyelere sahip olmak isterseniz sizden rica ettiklerim;
1.Blogumu İzlemeye Alın
2.Kendi Blogunuzda Kampanyamı duyurun ve bu kaydın altına linki verin
3.Yorumda isminizi belirtin lütfen
**kampanya ayın 8 ıne kadardır
1.olarak 1 kişi seçilecektir ve ulasamama durumuna karşı 1 kişi de yedek seçilecektir
http://www.random.org/ tan seçim yapılacaktır

1 Mart 2010 Pazartesi

doğum tebrik hediyeleri mart ayı kampanyası


Her ay kampanyalar yapacağız diye kolları sıvadık.http://www.ilkhediyem.com/ hediye sponsorumuz oldu.Tüm anne adaylarının ve yeni annelerin beğeneceğini düşündüğümüz, farklı, özenli ürünlerin satışının yapıldığı sitemden, her ay sizde hediyeler kazanabilirsiniz.İlk ay müthiş bir kampanya olsun dedik. Dilden dile dolaşsın, herkes birbirini kazanmak için teşvik etsin.
Hediyelerimizi kazanacak şanslı kişi, 31 Mart günü sonuna kadar;1. www.ilkhediyem.com web sitesine üye olacaklar.2.Blog sitelerinde kampanyamızın linkini verecek, duyurusunu yapacaklar. 3.Facebook sayfamıza hayran olacaklar. Bizi tavsiye ederlerse ne mutlu bize.Hepsini yapmam şartmı derseniz, Cevabımız, minimum iki tanesini yerine getirmeniz yeterli olacak.Ama şansınızı arttırmak isterseniz seçim sizin.Kampanyaya katıldığınızı belirten yorumlarınızda, isim-soyadınızı verebilirseniz,size ulaşmamız kolaylaşacaktır.
MART AYI KAMPANYASI HEDİYELERİ * :Molfix Sensitive Baby Yenidoğan bebek bezi 50 adetlik 1 paket.Bebek Klasikleri Cd'siHappy Baby Fotoğraf Albümüİsme Özel Araba Süsü2010 sonuna kadar geçerli %10 indirim ÇekiNasıl ilk kampanya için, yeterli mi?Şansınız bol olsun, yolunuz açık olsun...* Tüm ürünlere http://www.ilkhediyem.com/ sitesinden bakabilirsiniz.

aysudan bir kampanya daha..


208 izleyenim oldu artık.çam sakızı çoban armağanı bir hediye verme zamanı geldi.1- L'OREAL EYE MAKEUP REMOVER2-SCHWARZKOPF DÜZLEŞTİRİ KREM3-COLGATE PLAX SENSITIVE 20 marta kadar sürecek bu hediye cekilişime katılmak için:-blogumun izleyeni olmak-bu hediyeden blogunuzda bahsetmeniz-kampanyalarda dahil bloguma 1yorum yazmanız.(blogu olmayan arkadaşlarda katılabilirler)

aysu ile güzel günler ve güzel kampanyası


güzel bir kampanya daha hemde çok güzel bir hediye ile


ayrıntılar için burdannnn

28 Şubat 2010 Pazar

sosyetikpazar ve aynem net hediyeleri

güzel kampanyalarla bizi buluşturan sosyetik pazar aynem net ile güzel hediyeler vermeye devam ediyor

Hediyeli kampanyamıza katılmak için yapmanız gereken www.aynam.net adresine üye olmak. Daha sonra bu adresteki bir ürüne yorum yapmak ve ssytpzr@gmail.com adresine ad-soyad, mail adresi, kampanya katılım tarihi bilgilerini mail atmak. Şansınız bol olsun

http://www.sosyetikpazar.blogspot.com/